Henkilötiedot ja evästeet

TIETOSUOJASELOSTE

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on antaa tietoa siitä, miten ja miksi 3H Valmennuskonsepti Oy (myöhemmin "Kontti Valmennuskeskus") kerää ja käsittelee henkilötietoja.

Kontti Valmennuskeskuksen keräämistä ja käsittelemistä henkilötiedoista vastaa Kontti Valmennuskeskuksen edustaja (toimitusjohtaja), joka toimii rekisterinpitäjänä. Vastuuta voidaan arjen toiminnassa jakaa myös muissa asemissa toimiville. Tämä tietosuojaseloste antaa sinulle henkilötietolainsäädännön edellyttämät tiedot henkilötietojen käsittelystä.

Kontti Valmennuskeskus käsittelee henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

LAILLINEN PERUSTE HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN

Henkilötietojen käsittely ei ole sallittua ilman lainmukaista käsittelyperustetta. Tällainen käsittelyperuste voi olla esimerkiksi henkilön antama suostumus, sopimus, lakisääteinen velvoite tai se, että rekisterinpitäjällä on oikeutettu etu, joka syrjäyttää rekisteröidyn henkilön tietosuojan.

Kontti Valmennuskeskuksen käsittelyperuste on yleensä sopimus ja joissakin tapauksissa suostumus. Kun alamme käsitellä henkilötietojasi, kerromme aina käsittelyperusteen.

Kontti Valmennuskeskus tarvitsee huoltajan suostumuksen alle 16-vuotiaan lapsen henkilötietojen käsittelyyn.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja täyttääksemme sopimuksemme jäsentemme (asiakassuhteen hallinnointi) ja työntekijöidemme (työsuhteen hallinnointi) kanssa parhaalla mahdollisella tavalla ja tiedottaaksemme tarjolla olevista tuotteista ja palveluista (markkinointitoimenpiteet). Henkilötietojen käyttö markkinoinnissa perustuu antamaasi suostumukseen, jonka voit halutessasi peruuttaa.

Liikuntakeskuksemme tarjoaa modernia ja toiminnallista yksilöllistä valmennusta ja ryhmäliikuntaa. Kun vierailet keskuksessa, rekisteröimme käyntisi. Tarjoamme käyttöösi työkaluja, joiden avulla voit treenata myös keskuksemme ulkopuolella ja tehdä varauksia ryhmäliikuntatunneille. Näiden palveluiden käyttö edellyttää henkilötietojen käsittelyä, koska käyttääksesi palvelua sinun tulee kirjautua sisään omaan profiiliisi. Käsittelemme ryhmäliikuntatunteja koskevia hakuja ja tallennamme tietoja käymilläsi tunneilla. Rekisterimme sisältää meille antamiasi tietoja kuten nimi, syntymäpäivä, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja jäsenyystyyppi.

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN - KOLMANNET OSAPUOLET

Käsittelemme rekisteröimiämme henkilötietoja luottamuksellisesti, ja niihin on pääsy ainoastaan henkilöillä, joilla on työn puolesta tarve käyttää henkilörekisteriämme. Emme myöskään pääsääntöisesti luovuta henkilötietoja Kontti Valmennuskeskuksen ulkopuolelle.

Voimme kuitenkin joissain yhteyksissä luovuttaa henkilötietoja yhteistyökumppaneillemme esimerkiksi Facebookissa tai Googlessa. Henkilötietojen luovuttamiseen kolmannelle osapuolelle vaaditaan laillinen käsittelyperuste. Lähtökohtaisesti tällainen käsittelyperuste on rekisteröidyn antama suostumus. Näin siis tiedät aina, mihin tietojasi luovutetaan. Huomaathan, että joissain tapauksissa olemme lain mukaan velvoitettuja luovuttamaan henkilötietoja.

EVÄSTEET

Käytämme verkkosivustossamme evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivustomme tallentaa tietokoneeseesi, kun sivustomme on saanut siihen verkkoselaimeltasi luvan. Käytämme evästeitä ostosten ja käyttäjien mieltymysten muistamiseen ja sivuston käyttömäärän seuraamiseen. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota käyttäjille erilaisia toimintoja. Käytämme evästeitä myös, jotta voimme seurata tilastollisesti sivuston tilauksia ja kuinka paljon verkkosivustoa ylipäätään käytetään.

Evästeitä on kahdenlaisia: pysyvä eväste jää tietokoneelle ja istuntoeväste vanhenee, kun lopetat vierailusi verkkosivustolla. Käytämme näitä molempia evästetyyppejä.

Voit halutessasi poistaa evästeet verkkoselaimen asetuksista.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA POISTAMINEN

Emme luovuta henkilötietojasi muille tahoille ilman laillista perustetta. Tällainen peruste voi olla esimerkiksi kanssasi tekemämme sopimus tai lakisääteinen velvoite tietojen luovuttamiseen.

Henkilötietojen kaikki käsittely tapahtuu EU/ETA-alueella. Kontti Valmennuskeskus poistaa henkilötietosi viipymättä, viimeistään 6 kuukauden kuluessa siitä, kun tietojen säilyttäminen alkuperäistä tarkoitusta varten ei enää ole tarpeen, jos peruutat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tai jos kiellät henkilötietojesi käsittelyn, eikä tietojen käsittelyyn ole painavaa syytä. Noudatamme konkreettisia rutiineja tietojen poistamisessa.

Jos halua peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, lopetamme henkilötietojesi käsittelyn. Suostumuksen peruutus ei kuitenkaan vaikuta käsittelyperusteen laillisuuteen suostumuksen perumista edeltävällä ajalla.

OIKEUTESI

Sinulla on oikeus tarkistaa henkilötietosi, pyytää meitä korjaamaan ja poistamaan tietoja (ellemme ole velvoitettuja säilyttämään tietoja) ja rajoittaa tietojen käsittelyä sekä tietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen (data portability). Lisäksi voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn (esimerkiksi peruuttamalla suostumuksesi tietojen käsittelyyn). Jos päätät käyttää näitä oikeuksiasi, toimimme pyyntösi mukaisesti kuukauden kuluessa ellemme ole velvoitettuja toimimaan toisin. Lähetäthän pyynnön osoitteeseen [email protected]

Mahdollisissa tietosuojalainsäädäntöön liittyvissä ongelmatilanteissa sinua auttaa tietosuojaviranomainen.

Olethan yhteyttä osoitteeseen [email protected], mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelyyn liittyen.